QUI SOM

diumenge, 21 de febrer del 2016

JARDINS DE LLUM, NOU REPTE DEL CERCLE ACONSEGUIT

El passat dia 20 de Febrer 2016, el Cercle Artístic del Moianès va participar a Jardins de Llum, acte organitzat per la Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central (TAV-CC) a l’entorn de les Festes de la Llum de Manresa. La creació presentada  va ésser molt aconseguida i va ésser molt ben rebuda pels participants i pels espectadors.
.
Però què es Jardins de Llum? Jardins de Llum és un itinerari d’art, de 5 hores de durada, a l’entorn la llum i de l’aigua , que neix dins dels actes de la Festa de Llum i del Misteri de la llum de Manresa.  Aquest esdeveniment es organitzat per la TAVCC. Hi van haver al voltant de 16 propostes i espectacles al carrer amb l’inspiració de la llum i l’aigua (essència de la festa de la llum). Deu d’elles estructures basades en un icosaedre regular de 1,8 m d’aresta decorades per diferents grups/ entitats artístiques.

Com hi va participar el cercle? Doncs el Cercle hi va participar amb la proposta Núvols de Llum, creada per un grup de socis del Cercle i la seva junta i lideratge artístic de Marina Berdalet i Teresa Codina. El muntatge consistia en incorporar un conjunt de llums i materials amb transparencies dins un icosaedre regular fet amb canyes, que transmetia  un Bocinet d'univers, teranyines de núvol,  Llumenetes  en un cel fred de blau



12 de febrer. Preparatius al Cercle Artístic








20 de febrer. Work in process